Avui inaugurem secció!!!
A l'etiqueta "De cuinetes i fogons" intentaré posar receptes que us poguin ser d'interès. M'agrada molt cuinar, em relaxa i m'agrada anar tastant cosetes noves i diferents; malauradament , el problema per a que no ho faci tant sovint com voldria és la manca de temps... però vaja, ja n'aniré posant!
Vinga, doncs, primera recepta!!!
Sana i fàcil...
necessitem: 1 bròcoli , 1 col blanca ( o repollo en castellà) , 1 ceba grosseta, aigua, sal i un rajolí d'oli...
fàcil, no?
Posem tota la verdura neta i tallada ( la ceba pelada i per la meitat, el bròcoli a trossos, la col en 4 trossos aprox) ben coberta d'aigua i a bullir. Afegim el rajolí d'oli i la sal.
Deixem que bulli ben bé 20-25 minuts ( o que la verdura veieu que està cuita) . Si feu servir olla a pressió, un cop començi a alliberar vapor, esperar 5-6 minutets.
I ja està!
Teniu verdureta bullida ( al servirla afegir una mica més d'oli i pebre ( si us agrada, clar!).
A més, l'aigua on s'ha bullit la verdura és un caldo de verdures boníssim( no el llenceu!!) pot servir com a sopeta, hi podeu bullir pasta, o el podeu fer servir per cuinar ( arròs, per exemple...)
I una altra cosa! , si us sobra verdura, podeu fer-la servir per a un altre àpat... la saltejeu amb un all tallat petitet i pernil salat tallat i obteniu un "trinxat" menys calòric que el de la Cerdanya!!! Està molt bo, el vem fer ahir i mmmm ( també hi podeu afegir un xic de pebre, condimenteu al gust!!!)
que us sembla? En una bullida, 3 àpats com a mínim! I força econòmic!
Que aprofiti !!
2 comentaris:
¡Artista! Si es que sirves para todo, leches!
Lo malo es que a mí la verdura, como que no, pero vaya, si me la preparas...
Petonets.
yo te la preparo, mujé!
si es mu facil, angelita... i ta molt bo!!!
t'e`n posaré una de fàcil i que crec que t'agradarà!!!
Per cert, sort dels blocs, aixi tu i jo estem en contacte!!!
Petons
Publica un comentari a l'entrada