dilluns, 5 de gener del 2009

Atenció! He afegit nous gadgets al bloc

Per la vostra informació , he afegit dues noves icones al bloc que crec us poden ser d'interès ( s'accepten crítiques , suggerències i afalacs)

En primer lloc, al final de la columna dreta, hi he posat la "National Geographic Photo of the Day" , que va canviant dia a dia i que ens enriquirà les pupil.les enormement ( n'estic segura, són precioses) . Si clickeu a la foto, aneu a una altra web on la veureu amb més definiciño i , a més, us les podeu baixar com a wallpaper ( pantalla d'escritori) o el que desitjeu.


I, en segon i últim lloc ( de moment...), al final del bloc ( final , final...) teniu un cercador de receptes "Cocina 10 .com " especialment indicat per a qui, com jo, ens agrada la cuina i de vegades no sabem on coi buscar les receptes pertinents. Es un cercador de moltíssimes webs de receptes ( he fet unes proves amb plats més i menys coneguts i et deriva a webs d'allò més interessants!)



Començo l'any amb ganes, eh?

Apa! No us queixeu que us alegro la vista i l'estòmac! ;o)

Petons!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Marta!
Què t'has quedat atrapada als fogons? O has fugit a col·laborar amb els fotògrafs del National Geographic? ;)
Espero que estiguis bé.
Petons,
esther

Anònim ha dit...

Ei, noia, t'en deixo una altra pàgina pels dies en els que només tens margarina i una salsitxa a la nevera, tu li dius el que has arreplegat pels aparadors i la pàgina et retorna les receptes que s'hi poden fer...

www.supercook.com

aaa, que no saps qui soc?... a veure, fa poc que ens hem trobat al faisbú i coneixes la meva cosina :-)

Molt xulo el blog, per cert

Marta ha dit...

Merci, David!!!
Quina il.lusio que t'hi hagis passat, per aqui!!

Esperoq eu repeteixis!

Cuida't i petonets!