
Feia molt de temps que volia compartir amb vosaltres aquesta senzilla recepta que, ara que s'acosten dies de familia i amics, us pot anar bé de saber.
Agafeu formatge fresc per a untar ( el que més us agradi ) i li poseu tonyina prèviament eixuta d'oli.
Ho barrejeu tot amb una cullera o forquilla ( amb batedora d'aspes també queda bé).
La questió és fer una crema per a untar però "diferent" .
Ho poseu en unes tarrinetes ( les de flam, per exemple) i a la nevera unes hores , per a que quedi presa.
Ho serviu en forma de flam, i a sobre per a guarnir hi podeu posar sèsam, o el que s'us acudeixi.
En una ocasió, a la barreja, hi vaig posar cogombret molt petitet i va quedar prou bo, això com més us agradi...
En comptes de tonyina, també podeu fer la crema amb altres ingredients, podeu posar.hi:
-salmó fumat ( llavors ho guarniu amb tàperes i/o ou dur),
-pernil dolç ( llavors ho decoreu amb olives... )
- o el que la imaginació us suggereixi!



Serviu la "crema per a untar personalitzada" amb torradetes i... bon profit!!
La veritat és que és facilissim de fer i fa molta patxoca, a més...és boníssim!!!
Petons!
2 comentaris:
mmmmm m'has fet salivar...!!! vaig a veure que trobo a la nevera....;-)
Jajajaja!
I què hi havia a la nevera, Carles??
explica, explica, que encara ampliarem la recepta!
petons immensos!
Marta
Publica un comentari a l'entrada