dijous, 9 de desembre del 2010

Fàcil recepta per a compartir...


Feia molt de temps que volia compartir amb vosaltres aquesta senzilla recepta que, ara que s'acosten dies de familia i amics, us pot anar bé de saber.

Agafeu formatge fresc per a untar ( el que més us agradi ) i li poseu tonyina prèviament eixuta d'oli.
Ho barrejeu tot amb una cullera o forquilla ( amb batedora d'aspes també queda bé).
La questió és fer una crema per a untar però "diferent" .
Ho poseu en unes tarrinetes ( les de flam, per exemple) i a la nevera unes hores , per a que quedi presa.
Ho serviu en forma de flam, i a sobre per a guarnir hi podeu posar sèsam, o el que s'us acudeixi.
En una ocasió, a la barreja, hi vaig posar cogombret molt petitet i va quedar prou bo, això com més us agradi...

En comptes de tonyina, també podeu fer la crema amb altres ingredients, podeu posar.hi:
-salmó fumat ( llavors ho guarniu amb tàperes i/o ou dur),
-pernil dolç ( llavors ho decoreu amb olives... )
- o el que la imaginació us suggereixi!













Serviu la "crema per a untar personalitzada" amb torradetes i... bon profit!!

La veritat és que és facilissim de fer i fa molta patxoca, a més...és boníssim!!!

Petons!

2 comentaris:

carlinhos ha dit...

mmmmm m'has fet salivar...!!! vaig a veure que trobo a la nevera....;-)

Marta ha dit...

Jajajaja!

I què hi havia a la nevera, Carles??
explica, explica, que encara ampliarem la recepta!

petons immensos!
Marta