dilluns, 30 de juny del 2008

La "roja", campiona d'Europa

Senyors,


després de 44 anys, la sel.lecció espanyola s'ha proclamat campiona de l'Eurocopa 2008.



Honestament, s'ho mereixien.
Com a equip, com a capacitat de lluita i pel bon joc que han fet en tots els partits del campionat.



Independentment del sentiment espanyolista que aixo desperti ( més o menys gran segons cadascú), han estat els millors , i amb diferència.
Aquest equip el composaven nois majoritariament joves provinents de diversos equips ( tan espanyols com europeus) , amb una columna vertebral de mig camp i defensa de jugadors del Barça i amb , al meu parer, el millor porter d'Espanya ( llàstima que jugui al Madrid...).


Tenien il.lusió, ganes, i eren una pinya. No han defallit mai, han lluitat fins al final, i això els ha fet guanyadors.
Són premises que hauriem d'aplicar al nostre dia a dia, i potser també aconseguiriem arribar a dalt de tot del que ens proposem... qui sap...

Només dir-vos que ahir, en un bar de Tossa de Mar, erem una barreja de danesos ( coneguts la nit abans, l'Uffe i la Malene ) , russos ( que havien estat a Viena 3 dies abans al partit de semifinals on Russia va caure eliminada per la "roja", portaven l'entrada a la cartera amb un orgull d'haver fet història), espanyols (el Carlos i la Asun amb samarreta d'Espanya inclosa, i ell del Madrid i ella del Barça, molt macos els dos) i uns quants catalans... tots veient el partit, i tots anavem a una, (haurieu d'haver vist els russos com cantaven a favor de la selecció espanyola...)...

i és que, en definitiva, el bon joc no entèn de nacionalitats, si gaudeixes del partit i, a més , guanyen els qui més s'ho mereixen , doncs que més volem, no???



Enhorabona, nois!!!