dilluns, 7 d’abril del 2008

CentreEuropa - II

Hola, familia!


Avui és torn d'oferir.vos unes pinzellades de l'altra ciutat que vaig visitar per Setmana Santa, avui toca Praga, capital de Txèquia.

Com ja vaig fer amb Budapest, us mostro algunes fotografies que vaig fer.hi i els comentaris corresponents, però el que cadascú ha de fer és, si visita les ciutats, deixar.se dur pel seu encant i capturar el que la ciutat us regala... són experiències úniques!!



El pont de Carles, que uneix el centre de la ciutat amb Mála Strana , el barri als peus del Castell


A la plaça vella, el famossissim rellotge astronòmic que cada hora en punt aplega tot de curiosos per a veure com es mouen les figuretes i com canta el gall . Alhora, és un genial punt de trobada...


Franz Kafka és omnipresent a Praga, la seva ciutat natal, bust conmemoratiu a la plaça que porta el seu nom, al barri vell.


Impressiona veure el cementiri jueu , les làpides trepitjant-se unes amb les altres, i la quantitat de cultura hebrea que s'ha preservat al barri jueu de la ciutat.


Visita imprescindible és el Castell de Praga, des d'on es poden gaudir aquestes magnífiques vistes del barri de Mála Strana (( "ciutat petita" en txec)...recomano perdre'us pels seus carrers, plens de sorpreses...) i des d'on també es veu el pont de Carles que travessa el riu Moldava que creua la ciutat .






I no podia faltar un dels crits de guerra del viatge, alhora que el licor nacional txec per excel.lència, el Becherovka, en un dels aparadors d'una botiga de Mála Strana... és un licor amb un regust a canyella que és imperdonable no tastar ( ben fred, això sí...).
A més, al visitar Praga per Pasqua, els ous de colors eren també molt vistosos per tot arreu.






Salut i fins la propera!!


1 comentari:

xavi i laura ha dit...

Hola marta estem d'acord, praga es fantastica, nosaltres em estat, i te un encant destacable, animem a tothom que vagi, no defrauda.
un petonas
xavi i laura